O podjetju

MATIS d.o.o. je mlado proizvodno podjetje nastalo leta 2003 iz matičnega podjetja TIS d.o.o. Ivanjice. Podjetje je podrejeno evropskim standardom tako v organizacijskem kot tehnološkem smislu. Proizvodni program je sestavljen iz serijske proizvodne pohištva oplemenitenih ivernih plošč.

Zakaj Matis ?

Vrhunska kvaliteta, sodoben design, Ugodne cene...

Osnovne karakteristike našega pohištva so: vrhunska kvaliteta, sodoben design in izredno ugodne cene. Kot potrditev kvalitete pričajo atesti naših proizvodov z največjo mogočo oceno Q1, pridobljen s strani Gozdarske fakultete v Beogradu. Uspeh ni naključen saj je ustvarjen na bazi začetne strategije pridobivanja kvalitetnega materiala in najnovejše tehnologije v proizvodnji kot tudi strokovnih človeških potencialov. Z optimiranjem varnostno tehničnih zahtev, kvalitetno komercialno distribucijo in sodelovanje z člani MATIS Group, na domačem in zunanjem tržišču, uspeh ni mogel izostati.

nagrada

Podjetje MATIS d.o.o. je dobitnik internacionalne nagrade Business partner za leto 2007!

S spremljanjem zahtev tržišča o kvaliteti, ceni in količini proizvodov je tehnološki sistem podjetja projektiran, da izpolni tudi najzahtevnejše želje tržišča. Projektiran je kot fleksibilen tehnološki sistem, kateri omogoča proizvodnjo velikega števila raznovrstnih proizvodov v večjih ali manjših serijah. Kompleten sistem strojev se sestoji iz izključno računalniško vodenih strojev vodilnih svetovnih podjetij. Trenutno se tehnološki sistem sestoji iz 4 proizvodnih linij, katere se vsako leto s spremljanjem svetovnih trendov dopolnjujejo in menjajo.

Kako do nas?

Na vrh
  • Andraž nad Polzelo 6c
  • 3313 Polzela
  • Slovenija

Delite s prijatelji

Povežite se