Kuhinje

 •  
  Kuhinje IN MDF beli korpus

  Na podlagi zahtev tržišča in spremljanju zadnjih svetovnih standardov, smo kreirali novo kolekcijo kuhinj iz mediapana najvišje kvalitete.Vrata in ličnice predalov so izdelani iz mediapana debeline 18mm medtem ko so korpusi izdelani iz bele oplemenitene iverice 18mm.Odmične spone so atestirane in izdelane v EU. Ročaji so kovinski.Kuhinje IN MDF se izdelujejo v šestih designih. 

  Delovna plošča ni všteta v ceno.

 •  
  Kuhinja DIANA

  Izberite svetli ali temni hrast, postavite samostojno ali v kombinaciji z visokim sijajem in dobili boste sodobno in funkcionalno kuhinjo. Veliki izbor elementov, iverica 18mm, mehko zapiranje vrat in predalov, ALU profili steklenih vrat. Možnost vgradnih in dodatnih stranic. Delovna plošča ni všteta v ceno elementa.

 •  
  Kuhinje IN beli korpus

  Barva v trendu in funkcionalnost elementov so osnovne karakteristike kuhinje IN. Vsi spodnji elementi so postavljeni na pvc noge, kar omogoča boljšo zaščito in lažje vzdrževanje. 

  Globina spodnjih korpusov je 55cm.

  Delovna plošča ni všteta v ceno elementa.

 •  
  Kuhinja Rustik MDF

  Na podlagi tržišča in spremlanju zadnjih svetovnih standardov, smo kreirali novo kolekcijo kuhinj iz mediapana najvišje kvalitete. Vrata in ličnice predalov so izdelani iz mediapana debeline 18mm, medtem ko so korpusi izdelani iz bele oplemenitene iverice 18mm. Odmične spone so atestirane in izdelane v EU. Ročaji so izdelani v Sloveniji.

Več

Delite s prijatelji

Povežite se