KINDER OMARA 3V2F

Dobavljivost: 20-30 dni
Na voljo samo še %1
Ocena:
0% of 100
Cena 338,37 €

V kolikor želite dodatne informacije o izdelkih vas vabimo, da nas obiščete v naših salonih v Mariboru, kjer smo dosegljivi na 082059360 ali Polzeli na 082053848, kjer si lahko izbran kos pohištva tudi ogledate v živo.

Pošlji povpraševanje

Praktična omara Kinder 3V2F nudi obilo praktičnega prostora za shranjevanje. Lahko se uporablja kot samostojni element, ali pa kombinira z ostalimi omarami iz programa kinder. Omara je izdelana iz kakovostne iverne plošče debeline 18 mm v barvi Premium hrast z poudarki, ki so na voljo v 4 barvah (modra, zelena, violet, pesek).

Omara Kinder 3V2F je del programa za opremljanje otroških sob KINDER.

Notranjost
Omara je sestavljena iz 2 delov. Levi del je širši, na vrhu pa je zaprt z vrati. V notranjosti se nahaja 1 široka polica in 1 široka palica za obešanje. V spodnjem delu širšega dela se nahajata 2 predala. Desni, ožji, del je zaprt z vrati, v notranjosti pa se nahajajo 4 ožje police.

Več informacij
Teža (kg) 131
Širina (cm) 142
Višina (cm) 203
Globina (cm) 52
Univer Oplemenitena iverica debeline najmanj 18mm je visoke kvalitete in nudi visoko odpornost na mehanske poškodbe in odrgnine.
Robni trak Robni trak 1mm je izdelan iz ABS plastike, katera je je odporna na mehanske poškodbe in razenje. Izdelku daje volumen in lep vizualni izgled.
Ročaj Ročaj kovinski - lepo obelan kovinski ročaj, prijetnega izgleda, odporen na mehanske poškodbe in evropske kvalitete.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KINDER OMARA 3V2F
Vaša ocena