O nas

MATIS d.o.o. je mlado proizvodno podjetje nastalo leta 2003 iz matičnega podjetja TIS d.o.o. Ivanjice. V Sloveniji se prvič predstavi leta 2012. Podjetje je podrejeno evropskim standardom tako v organizacijskem kot tehnološkem smislu. Proizvodni program je sestavljen iz serijske proizvodne pohištva oplemenitenih ivernih plošč, sedežnega pohištva, vzmetnic, izdelkov iz masivnega lesa.

Zakaj Matis ?

Vrhunska kvaliteta, sodoben design, ugodne cene, možnost dostave in montaže...

Osnovne karakteristike našega pohištva so: vrhunska kvaliteta, sodoben design in izredno ugodne cene. Kot potrditev kvalitete pričajo atesti naših proizvodov z največjo mogočo oceno Q1, pridobljen s strani Gozdarske fakultete v Beogradu. Uspeh ni naključen saj je ustvarjen na bazi začetne strategije pridobivanja kvalitetnega materiala in najnovejše tehnologije v proizvodnji kot tudi strokovnih človeških potencialov. Z optimiranjem varnostno tehničnih zahtev, kvalitetno komercialno distribucijo in sodelovanje z člani MATIS Group, na domačem in zunanjem tržišču, uspeh ni mogel izostati.

S spremljanjem zahtev tržišča o kvaliteti, ceni in količini proizvodov je tehnološki sistem podjetja projektiran, da izpolni tudi najzahtevnejše želje tržišča. Projektiran je kot fleksibilen tehnološki sistem, kateri omogoča proizvodnjo velikega števila raznovrstnih proizvodov v večjih ali manjših serijah. Kompleten sistem strojev se sestoji iz izključno računalniško vodenih strojev vodilnih svetovnih podjetij. Trenutno se tehnološki sistem sestoji iz 4 proizvodnih linij, katere se vsako leto s spremljanjem svetovnih trendov dopolnjujejo in menjajo.

Proizvodni program zajema kuhinje, spalnice, predsobe, otroške sobe, dnevne sobe, pisarniško pohištvo,  sedežno pohištvo, vzmetnice, oblazinjenih ležišč in del programa iz masivnega lesa.

Spodaj še podatki o podjetju:

Matis pohištvo d.o.o.
Andraž nad Polzelo 27
3313 Polzela

Davčna št.: SI34027661
Matična št.: 6228534000
Osnovni kapital: 77.500 EUR

Poslovalnice:
PE Polzela: Savinjsko nabrežje 138, 3313 Polzela, Tel: 082053848
PE Maribor: Šentiljska cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 082059360

Delovni čas:      ponedeljek-petek;     9.00-17.00 h

                            sobota;                        8.00-12.00 h

                            nedelja; zaprto

Facebook: https://www.facebook.com/Matis.pohistvo03/